Samen met onze jurist staan wij individuen of koppels bij in de afwikkeling van woning gerelateerde zaken in het geval van echtscheiding.

Om u de beste service te bieden werken wij in ons team nauw samen met taxateurs, fotografen, verkoopstylisten, hypotheekverstrekkers en meer vertrouwde professionals.

Uw huis verkopen of aankopen is een serieuze zaak en zeker geen overhaaste beslissing. Neem daarom ook de tijd om deze website en haar aanbod op uw gemak door te nemen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees verder

Bemiddeling

Bemiddeling voor ieder budget

Wij bieden naast huur-, recreatie- en koopwoningen ook diverse bemiddelingsvormen aan. Zo heeft u de voordelen van een makelaar die u bijstaat in het verkopen van uw woning, nauwkeurig afgestemd op uw budget.

In 2009 zijn wij afgesplitst van een groot makelaarskantoor en is TVO Makelaardij opgericht. Zo kunnen wij onze clienten voorzien van maatwerk services die beter zijn afgestemd op de actuele marktomstandigheden en, nog veel belangrijker, uw persoonlijke wensen.

Wij bieden u:

Maatwerk bemiddeling:
Binnen de diverse varianten worden inspanningen voor de aan- of verkoop van uw object gedeeld tussen u en TVO Makelaardij. Afgestemd op uw budget. Volledige bemiddeling bieden wij uiteraard ook, met een scherp oog op de kosten.

Lees verder

TVO Makelaardij
CIF: Makelaar o.z.
Den Heuvel 28
CP: 5688EM Oirschot (Nederland)
Tel: 06 51 68 72 68

info@tvomakelaardij.nl

Welkom bij uw makelaar