Samen met onze jurist staan wij individuen of koppels bij in de afwikkeling van woning gerelateerde zaken in het geval van echtscheiding.

Om u de beste service te bieden werken wij in ons team nauw samen met taxateurs, fotografen, verkoopstylisten, hypotheekverstrekkers en meer vertrouwde professionals.

Uw huis verkopen of aankopen is een serieuze zaak en zeker geen overhaaste beslissing. Neem daarom ook de tijd om deze website en haar aanbod op uw gemak door te nemen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eén op de drie huwelijken eindigt met een echtscheiding. Er zijn steeds meer echtscheidingen die zich snel laten behandelen, omdat partijen het eens zijn over vrijwel alle aspecten die een dergelijke scheiding met zich meebrengt. In dat soort gevallen kan volstaan worden met één advocaat, die voor beide partijen een convenant samenstelt en het verzoekschrift bij de rechtbank indient. Bij dit soort zaken geldt: hoe beter partijen de scheiding hebben voorbereid, hoe sneller en goedkoper de zaak kan worden afgehandeld.

Als kantoor sluiten we op deze mogelijkheid aan, middels speciale tarieven en snelle dienstverlening. Zelfs voor het enkel laten controleren of het maken van een alimentatieberekening kunt u bij ons terecht. Ook bij het opstellen van convenanten leveren wij door de cliënt gewenst maatwerk.

Verloopt de echtscheiding niet zo vlot, dan treden wij desgewenst ook voor één van de partners op.

 

Geef een reactie

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Verplicht

TVO Makelaardij
CIF: Makelaar o.z.
Den Heuvel 28
CP: 5688EM Oirschot (Nederland)
Tel: 06 51 68 72 68

info@tvomakelaardij.nl

Welkom bij uw makelaar