Van Goeden Huize Styling heeft maar één doel: uw pand zo snel mogelijk te verkopen (of te verhuren) tegen de hoogst haalbare prijs.

Van Goeden Huize Styling heeft maar één doel: uw pand zo snel mogelijk te verkopen (of te verhuren) tegen de hoogst haalbare prijs.

Hoe? Door uw woning zó te presenteren dat zo veel mogelijk verschillende mensen er zichzelf met hun bezittingen in kunnen zien wonen. Hierbij wordt maximaal gebruik gemaakt van de meubels en accessoires die al in uw huis aanwezig zijn zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan.

Het is nooit te laat voor verkoopstyling, maar bij voorkeur gaat een verkoopstylist aan de slag vóór de woning in de verkoop komt. Waarom? De eerste kennismaking met uw woning begint vaak al op internet. Een goede eerste indruk maakt hét verschil tussen wel of geen bezichtiging. Kopers nemen namelijk onbewust binnen één minuut de beslissing of een woning bij hen past of niet.

Van Goeden Huize Styling bekijkt uw woning vanuit een kopersperspectief! Zo bent u ervan verzekerd dat de eerste indruk meteen telt!

Van Goeden Huize Styling is opgericht door Monique Smits. Zij is gecertificeerd stylist en aangesloten bij het Landelijke Netwerk Verkoop stylisten. Van Goeden Huize Styling richt zich op styling van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Van appartement tot villa, van woning tot bedrijfspand, in opdracht van particulier, ondernemer, of makelaar.

 

 

Geef een reactie

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Verplicht

TVO Makelaardij
CIF: Makelaar o.z.
Den Heuvel 28
CP: 5688EM Oirschot (Nederland)
Tel: 06 51 68 72 68

info@tvomakelaardij.nl

Welkom bij uw makelaar