Drijvende kracht achter TVO Makelaardij is Thea  Vorstenbosch. Samen met een team van enthousiaste en  ervaren mensen biedt zij een gedegen expertise met een  ondernemende, actieve marktbenadering. Persoonlijk advies  staat bij haar hoog in het vaandel. “Ik vind een goed contact met klant erg belangrijk”, zegt Thea Vorstenbosch. Ook op de zaterdagen staan wij graag voor u klaar!

“Daar besteed ik heel veel tijd aan.” Als een klant bij haar een  huis in de verkoop heeft, wordt deze klant bij een eventuele bezichtiging direct gebeld over de verkoopontwikkelingen.
“Het is toch spannend als je je huis in de verkoop hebt`. Maar  ook als er geen ontwikkelingen zijn, is het belangrijk voor de  klant om dit te weten”.  TVO Makelaardij onderneemt veel  acties  zodra een huis in  de verkoop komt. Te denken aan de waardebepaling van het huis, een proactieve  marktbenadering, informatie en foto’s worden op diverse sites geplaatst, er worden Kom & Kijkdagen georganiseerd, mailing vanuit onze database.

Een huis verkopen doe je niet elke dag, dit is een belangrijk moment in je leven. Wij vinden het leuk om jou hiermee te helpen en nemen uitgebreid de tijd om tijdens een kennismakingsgesprek jouw wensen in beeld te brengen. Dit zodat wij jou op de juiste manier van dienst kunnen zijn. Na dit gesprek ontvang je van ons een voorstel op maat. Een helder verkoopvoorstel met hierin opgenomen wat je van ons mag verwachten en tegen welk tarief. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Geen onduidelijkheid over promotiekosten, BTW of andere verborgen kosten. Nee, gewoon een all-in tarief inclusief BTW. Omdat wij er van overtuigd zijn dat we jouw huis snel kunnen verkopen, brengen wij geen opstartkosten in rekening!

Voordat de daadwerkelijke verkoop gestart wordt komen wij op bezoek om advies te geven hoe jouw huis op de best mogelijke manier verkoop klaar gemaakt kan worden. Soms moet er nog wat geschilderd worden of iets aan de tuin gedaan. Misschien moeten er in huis wat meubels verplaatst of verwijderd worden. Kleine reparaties maken vaak een groot verschil. Vanuit onze ervaring kunnen wij hierin prima van advies zijn.

Deze goede service en persoonlijke aanpak gelden ook bij de aankoopbemiddeling voor een klant.
Direct contact 06-51687268

Bij het aandragen van een woning (niet uw eigendom), ontvangt u bij verkoop als bonus 250,00 euro netto tijdens de overdracht bij de Notaris!

TVO Makelaardij
CIF: Makelaar o.z.
Den Heuvel 28
CP: 5688EM Oirschot (Nederland)
Tel: 06 51 68 72 68

info@tvomakelaardij.nl

Welkom bij uw makelaar