Drijvende kracht achter TVO Makelaardij is Thea  Vorstenbosch. Samen met een team van enthousiaste en  ervaren mensen biedt zij een gedegen expertise met een  ondernemende, actieve marktbenadering. Persoonlijk advies  staat bij haar hoog in het vaandel. “Ik vind een goed contact met klant erg belangrijk”, zegt Thea Vorstenbosch.

“Daar besteed ik heel veel tijd aan.” Als een klant bij haar een  huis in de verkoop heeft, wordt deze klant bij een eventuele bezichtiging direct gebeld over de verkoopontwikkelingen.
“Het is toch spannend als je je huis in de verkoop hebt`. Maar  ook als er geen ontwikkelingen zijn, is het belangrijk voor de  klant om dit te weten”.  TVO Makelaardij onderneemt veel  acties  zodra een huis in  de verkoop komt. Te denken aan de waardebepaling van het huis, een proactieve  marktbenadering, informatie en foto’s worden op diverse sites geplaatst, er worden Kom & Kijkdagen georganiseerd, mailing vanuit onze database.

Deze goede service en persoonlijke aanpak gelden ook bij de aankoopbemiddeling voor een klant.
Direct contact 06-51687268

Bij het aandragen van een woning (niet uw eigendom), ontvangt u bij verkoop als bonus 250,00 euro netto tijdens de overdracht bij de Notaris!

TVO Makelaardij
CIF: Makelaar o.z.
Den Heuvel 28
CP: 5688EM Oirschot (Nederland)
Tel: 06 51 68 72 68

info@tvomakelaardij.nl

Welkom bij uw makelaar