Over ons

We houden van direct contact!

Drijvende kracht achter TVO makelaardij is Thea Vorstenbosch. Thea werkt samen met haar team tot een goed resultaat te komen.

“Persoonlijk advies is een van mijn sterke punten. Betrokken ben ik als geen ander. Benieuwd wat je huis waard is, dan kom ik graag een gratis waardebepaling afgeven.”

Wij vragen geen opstartkosten! 

“Goed contact met de mensen is erg belangrijk. Ook in de avonden en weekenden staan wij graag voor je klaar!”

TVO Makelaardij onderneemt veel acties zodra een huis in de verkoop komt. Dit kunt u vinden onder de knop “Diensten”.

Een huis verkopen doe je niet elke dag, dit is een belangrijk moment in je leven. Wij vinden het leuk om iedereen hiermee te helpen en nemen uitgebreid de tijd daarvoor. Tijdens een kennismaking gesprek komen de wensen op tafel. Een helder verkoopvoorstel wat je van ons mag verwachten en tegen welk tarief.

Voordat de daadwerkelijke verkoop van start gaat, komen wij graag op bezoek met een stylist om advies te geven of zelfs bepaalde dingen weg te laten. Soms moet er nog wat geschilderd worden, adviseren over de tuin, of in het huis wat meubels verplaatsen of elders laten opslaan. Kleine wijzigingen of reparaties maken vaak een groot verschil. Vanuit onze ervaring kunnen wij de mensen prima van dienst zijn.

Deze goede service en persoonlijke aanpak gelden ook bij de aankoopbemiddeling voor een klant Direct contact 06-51687268

Als blijk van waardering krijgt de verkoper een presentje met een persoonlijk karakter.

Maar TVO Makelaardij gaat veel verder….

Vastgoedstyling van uw woning nu in ons pakket! Iedere woning kan zeker tips gebruiken voor de beste woning- presentatie. Deze extra dienst hebben wij toegevoegd aan ons pakket voor u.