Onze diensten

Het is en blijft speculeren wat er met de huizenmarkt gaat gebeuren; de (social) media staat er vol mee. De één beweert dat de prijzen gaan zakken en de ander zegt weer dat de woningnood nog steeds hoog is en dat daardoor de prijzen zeker niét gaan zakken. De ontwikkelingen in de woningmarkt volgen geen vast stramien en zijn daardoor lastig te voorspellen.

Momenteel is het voor makelaars relatief makkelijk verkopen, omdat er nog steeds veel vraag is naar woningen. De aankoop van nieuwe woningen is lastiger. Het woningaanbod is misschien beperkter, maar afgelopen jaar is het aantal makelaars gestegen.

Op welke basis wordt de keuze voor een makelaar gebaseerd? Naast het feit dat een makelaar goed onderlegd moet zijn en de kneepjes van het vak kent, is een goed gevoel bij een makelaar veelal van doorslaggevend belang.

Het gaat immers over de verkoop van een woning, waar lief en leed is gedeeld, waar een eigen thuis is gecreëerd, waar de woningeigenaar trots op is en die de woning dan ook voor de hoogste prijs willen verkopen.

Dit is de reden waarom Thea Vorstenbosch van TVO Makelaardij en Natascha Mulder van Style-N Vastgoedstyling zijn gaan samenwerken. Beide dames vinden de persoonlijke aandacht heel belangrijk. De ervaring om goed met mensen om te kunnen gaan zit bij hen beiden in het DNA. De verkoop van een woning is voor veel mensen een emotioneel proces en Thea en Natascha weten hoe zij dit op de juiste manier moeten aanpakken. Niet alleen op menselijk vlak, maar zeer zeker ook de manier waarop de woning wordt gepresenteerd aan de juiste doelgroep.

TVO heeft een nieuwe dienst in het pakket; vastgoedstyling. Ook wel verkoopstyling genoemd. Voordat de fotograaf de woning vastlegt, zal via een persoonlijk (online) gesprek stylingadvies worden gegeven om daarmee de presentatie van de woning te optimaliseren. En uiteindelijk de verkoopprijs te máximaliseren.  

Verkoop Stille verkoop Verhuur Aankoop Waardebepaling Energielabel