Wij werken samen met een gevestigde naam in financiële diensten, waaronder hypotheken.

Voordat u een huis koopt gaat u rustig op onderzoek uit en zult u waarschijnlijk het huis meerdere malen bezichtigen. Het is een aankoop voor langere termijn, u wilt zeker zijn dat u de juiste beslissing neemt. En gelijk hebt u! Wat voor het huis geldt, geldt ook voor de hypotheek: u zult er jaren mee doen. De hypotheek moet helemaal bij u passen, bij uw uitgavenpatroon en uw toekomstplannen.

Zij zijn volstrekt onafhankelijk, niet gebonden aan een geldverstrekker en kan u daardoor de beste condities bieden. De hypotheekadviseur stelt voor u de ideale hypotheek samen.

Het zou een onaangename verrassing zijn als u het huis van uw dromen kocht en er daarna achter kwam dat u de lasten tegenvallen. Met onze hypotheekadviseur zal u dat niet overkomen. Hij inventariseert uw huidige situatie uitvoerig en brengt uw wensen in kaart. Zijn eerste advies is helder: Afgestemd op de huidige situatie en uw wensen en doelstelling naar de toekomst. Zeker, een lage rente is interessant, maar het is niet het enige dat telt. Ook de hypotheekvorm, het fiscale voordeel en de zekerheden die u voor de toekomst inbouwt, zijn van groot belang.